Wilderink & Eijking advocaten
Betrouwbaar juridisch advies voor ondernemers
 
Zakelijk conflict? Duurzame oplossing
 
Advocaat voor ondernemers in het Gooi
 
Financiële problemen? Dreigend faillissement?

Advocaat Faillissementsrecht

Advocatenkantoor Eijking | Juridisch advies bij faillissement Dreigend faillissement

Financiële problemen kunnen elke onderneming treffen. Wanneer uw bedrijf in moeilijkheden komt, is het zaak de schade zo veel mogelijk te beperken. Dit vraagt om een betrouwbare juridische partner die met u meedenkt en u adviseert. Wilderink & Eijking advocaten is die partij. Door onze ervaring als curator in - gezamenlijk - circa 500 faillissementen zijn wij thuis in alle aspecten van het faillissementsrecht. Ons kantoor kent zowel de risico’s als de mogelijke oplossingen. Deze kennis zetten wij graag in om de financiële schade voor uw bedrijf zo veel mogelijk te beperken.

Belanghebbenden faillissementen

Bent u crediteur of andere belanghebbende van een failliete onderneming die wordt afgewikkeld door Wilderink & Eijking advocaten? Mail dan uw vordering (met kopie van de openstaande facturen) naar insolventie@we-advocaten.nl. Uw vordering wordt op de voorlopige lijst met concurrente crediteuren geplaatst. U ontvangt hiervan een bevestiging met daarbij aangetekend of er een uitkering aan concurrente crediteuren kan plaatsvinden. Is dit niet het geval, dan kunt u de reeds afgedragen omzetbelasting met genoemde bevestiging bij de Belastingdienst terugvorderen.

Curator faillissementsrecht

Heeft u vragen over een faillissement dat door ons als curator wordt afgehandeld? Neem dan contact met ons op via insolventie@we-advocaten.nl. Voor een specifiek faillissement en/of faillissementsverslag kunt u het Centraal Insolventie Register raadplegen op www.rechtspraak.nl en/of www.curatoren.nl.

 
Betrouwbaar, betrokken, transparant