Wilderink & Eijking advocaten
Betrouwbaar juridisch advies voor ondernemers
 
Zakelijk conflict? Duurzame oplossing
 
Advocaat voor ondernemers in het Gooi

Advocaat Ondernemingsrecht

Eric Eijking | Advocaat voor ondernemers in het GooiRisicoprofiel: weet wat u onderneemt

U kent uw onderneming als geen ander. Maar heeft u voldoende inzicht in de juridische consequenties van uw beslissingen? Kent u de exacte reikwijdte van de contracten die u aangaat? Kortom: weet u welke risico’s u loopt, zakelijk of persoonlijk, als een beslissing eens niet goed uitpakt? Als advocaat ondernemingsrecht stellen wij voor u een volledig risicoprofiel op; een betrouwbaar instrument om verantwoord en succesvol te blijven ondernemen.

Openstaande facturen innen

Openstaande facturen vormen een reële bedreiging voor uw onderneming. Hoe langer betaling uitblijft, des te groter de kans dat de factuur nooit wordt voldaan. Dat risico kunt u niet lopen. Wilderink & Eijking advocaten ondersteunt u bij het innen van openstaande rekeningen. Niet met een standaardbrief of dagvaarding, maar met een strategie die past bij uw organisatie. Dit varieert van een aangetekend schrijven tot beslaglegging en alles wat daar tussen zit. De volledige of gedeeltelijke kosten worden verhaald op de debiteur.

Juridisch advies: uw verzekeringspolis voor uw succes

Juridisch advies rendeert optimaal als u ons als advocaat ondernemingsrecht inschakelt in een periode waarin het u voor de wind gaat. Met de juiste voorzorgsmaatregelen voorkomt u problemen en bent u voorbereid op mindere tijden. U minimaliseert de risico’s en optimaliseert de kansen om het succes van uw onderneming verder uit te bouwen.

Korte lijnen, snel antwoord op uw vraag

Bedrijfsrisico’s zijn niet statisch en ook uw bedrijf is voortdurend in beweging. Flexibel advies voorkomt verrassingen. Weten wat er speelt is daarbij essentieel. Daarom houden wij de lijnen graag kort, zodat u ons als advocaat ondernemingsrecht direct kunt raadplegen, en wij ons vervolgens snel kunnen inleven in uw vraag.

 
Financiële problemen? Dreigend faillissement?
 
Betrouwbaar, betrokken, transparant